четвртак, 16. фебруар 2012.

Spremite se za proleće/leto 2012.

Šta je to što  ženu može oraspoložiti u bilo kom trenutku? Šoping, naravno. I pored ovako hladne zime, neodoljivih sniženja, toplih, plišanih, vunenih džempera koji preovladavaju u našim ormarima, ipak nam fali neki novi komad odeće koji će osvežiti našu kolekciju. Pogledajte šta su nam dizajneri spremili za proleće/leto, spremite se da ispraznite novčanike i džepove, i da opet budete u trendu. 

1. Kratke majčice
Počnite sa pripremama za proleće i leto. U trendu su kratke majčice, klasične, šarene, jednostavne ili monotone, koje skoro da više otkrivaju nego pokrivaju. S' toga treba imati dobru figuru i savršen stomak. Spremite se da svi pogledi budu upereni ka vama.



2. Čamac izraz
Usled činjenice da čamac izraz utiče na lepotu ramena, ove sezone je apsolutni hit. Kao dnevna ili večernja prilika, ovaj izraz možete da podešavate kako vi želite. 



3. Cvetne ili životinjske šare
Ovaj trend se nalazi skoro u svakoj sezoni, jer neki dizajneri ne žele da ga izbace iz svojih kolekcija. Dominiraju cvetni detalji, šare, leopard print, zmijska, krokodilska i gušterska šara. Interesantan je miks različitih printova na jednom odevnom komadu. 



4. Neon boje
Ove sezone posebnu pažnju su privukle neon boje. Pokažite svoju smelost, uklopite neuklopljivo, igrajte se ovim vatrenim bojama. Teksas farmerice zamenite nekom drugom bojom, npr žutom u kobinaciji sa zelenom majčicom. Budite ženstvene, vesele, razigrane i elegantne.


5. Providna garderoba
Providne, svetlucave tkanine, čipka, dekolte, šlic, učiniće da se osećate poželjnijom i seksipilnijom. Ovaj trend oživljava sezonu, i daje vam utisak smele zavodnice. 









Нема коментара:

Постави коментар